Office

Verhamme + De Vel Architecten bvba werd opgericht in 2004 door architecten Marc Verhamme en Patrick De Vel, met vestiging St. Michielskaai 35 te Antwerpen.

Patrick De Vel (°1973) gradueerde aan het Henry Van de Velde instituut te Antwerpen, Marc Verhamme (°1967) aan de Campus Sint-Lucas te Gent. Verhamme + De Vel Architecten is een polyvalent, ontwerpmatig gericht architectenbureau met ruime ervaring en interesses, van interieur tot zorgsector.

Het bureau heeft steeds een bijzondere belangstelling gehad voor residentiële projecten en interieurinrichting, maar heeft in de loop van de jaren zijn grenzen verlegd naar grotere residentiële projecten, winkelinrichting, en de zorgsector.

Verhamme + De Vel Architecten streven in hun ontwerpen steeds naar een hedendaagse vormgeving door ruimte- en massabeleving, zuivere, sterke geometrie, sobere en natuurlijke materialen, context en traditie, zintuiglijke en de fysieke ervaring van de ruimte en materialen, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit telkens met bijzondere aandacht voor detail in zowel interieurvormgeving als architectuur.

Exclusief de beide vennoten, telt het kantoor momenteel zeven medewerkers (architecten, ir-architect, interieur-architect en administratief medewerker).

Verhamme + De vel Office
Team
  • Patrick De Vel - architect
  • Marc Verhamme - architect
  • Geertrui Vleeschouwers - ir.-architect
  • Alana Knight - assistent manager
  • Frederik Dierckxsens - architect
  • Vincent De Beir - architect
  • Adélaïde Versluys - architect
  • Laury Van Dyck - interieur-architect
  • Aude Schuermans - interieur-architect
Verhamme + De vel Office
Toezichthoudende autoriteit architecten

Orde van Architecten - Vlaamse Raad
Tour & Taxis - Koninklijk Pakhuis
Havelaan 86c bus 101
1000 Brussel - België

www.architect.be

Het reglement van de beroepsplichten van de orde

Credits & copyright

All rights reserved. Unless otherwise indicated, all materials on these pages are copyrighted.
No part of these pages, either text or images may be used for any purpose other than personal use, unless explicit authorisation is given.
Therefore reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means – electronic, mechanical
© Verhamme + De Vel Architecten